Spanx Headquarters

Spanx Headquarters

At approximately 8,000 square feet, the roof garden space sits atop the third floor of the building, adjacent the interior dining space. Designed to accommodate a large event of up to five hundred users, the space also breaks down into smaller spaces which accommodate intimate conversations and gatherings. With a custom serpentine Ipe garden bench and platform edge, the space is organized around a central synthetic turf lawn panel.

Outdoor dining is accommodated under a large steel canopy, designed with a rough urban feel and appointed and finished with custom drapery, ceiling fans, heaters and string lights. Keeping with  contemporary flexible workplace trends, employees are offered multiple choices, from outdoor covered work spaces, a private raised stage platform looking back at the dining space, and a custom Ipe shadowbox wall surround with a counter overlooking the Streets of Buckhead. Two sides of the space are surrounded with metal panels and faux planted green walls designed to frame the space and create a more intimate scale for tenants to utilize and engage with within the central amenity.

LocationAtlanta, Georgia
Year Completed2015
Size8,000 sf
Design TeamBob Hughes, Chris Mutter
CollaboratorsGensler